Утисци са ходочашћа у манастир Тумане 18. марта 2023.

 

Иване и Вишња, све је било по договору и хвала Вам пуно!
Све похвале за возаче, вожња је била сигурна. Посебно се захваљујемо Стефану, јер је баш
поранио, имао стрпљења и за оне који касне, а у повратку је испунио све захтеве око
излазака.
Посебно смо захвални Оцу Јови који је много свог знања поделио са нама и учинио да пут
не осетимо.
Сви Ариљци су става да је отац Јово диван, речит и једва чекају неко следеће поклоничко
путовање где ће он бити вођа пута.
Срдачно, у име свих Ариљаца
Љуба Богдановић.

Све похвале на организацији и данашњем путовању за Тумане. Аутобус-лађа не осећа се
путовање.
Марко Стојановић

Утисци са ходочашћа Острог 23-24. јул 2022.

 

ВЛАДАН ТИМОТИЈЕВИЋ:

Помоз Бог
Ваша организација Покломичког путовања под Острог је врхунски организована и обављена је на радост и задовољство свих учесника. Хвала за дивно путовање и дружење
Увек ћу ако ми године дозволе са Вама ићи и увек вас препоручити својим пријатељима. У здрављу,
С вером у Бога, Владан Тимотијевић

ДРАГАНА НЕШКОВИЋ, ЧАЧАК:

Драги моји,
Дан после доласка са путовања, и сумирања утисака, желим да Вам се захвалим на предивној организацији пута,као и на вашем труду да предходна два дана сви будемо једно, на несебицним и неисцрпним одговорима како вође пута, тако и дивног свештеника.Хвала од срца, и планирајте јос једног члана и на следећим путовањима
Срдачно ваша Чачанка

 

Утисци Метохија 16-17.04.2022.

 

САНДРА НИКОЛИЋ, ПОЖЕГА:

Први пут сам на путовању са Вашом агенцијом и први пут сам на Косову.

Још увјек сам емотивна, после ове посете, с обзиром да сам из Херцеговине, из Требиња, и да сам поникла од владике Атанасија и владике Григорија, они су ме увели у свет вере и за мене је ово заиста посебно искуство, с обзиром колико сам чула о Косову од владике Атанасија и увјек сам га, онако чудно гледала када би препричавао импресије са Косова, биле су увјек јако тужне, да не кажем, љут је био када би се враћао са Косова. Е, сада га потпуно разумем, зато што сам и ја такав утисак стекла, да ми је тешко због свега, а са друге стране сам пресрећна што сам видела све ово. Посебан утисак на мене су оставили Високи Дечани, али и Пећка Патријаршија, Призрен…нисам ни знала да је толики град и жао ми је што је толико наших светиња порушено. Надам се да ћемо успети да их очувамо, колико толико. Заиста, прејак утисак на мене, генерално, цјела организација путовања је другачија и није слично, као када се иде са другим туристичким агенцијама, опуштеност, песма, људи које смо упознали…све је заиста прелепо! На ово путовање повели смо нашег седмогодишњег сина Алексеја и мислимо да ће оставити велики утисак на њега. Желимо пре свега да наставимо тај пут, којим и васпитавамо децу, да буду верујући, да знају одакле су, ко су, одакле су им отац и мајка, и да то негде наставе, јер су тако и наши родитељи радили и раде и дан данас, тако да би волели и да пренесемо на нашу децу, да и они преносе на своју и обилазе светиње.

СЛАВКО НИКОЛИЋ, ПОЖЕГА

Пожешки свештеници су ме упутили на Агенцију Јеж. Изузетно сам задовољан организацијом, пре свега што је све текло природним током, тако да нисмо осетили никакво оптерећење. Прва импресија је просек година у овом аутобусу, који ме је врло пријатно изненадио, чини ми се да сам овде најстарији ( смех ) и то је оно што ме радује и што потврђује неку моју ранију претпоставку да долазе деца која су мало боља од нас. Моја ранија путовања су личила на групу страних туриста, а ово је ипак подигнуто на већи духовни ниво. Иако сам лудачки оптимиста, вођен оним “што бити не може”, не могу да се отмем утиску неке туге коју сам осетио, да не могу да верујем да смо занемарили овакве вредности, али ме радује што долазе генерације које су идентитетски врло дефинисане и нису погубљене, као неке раније генерације.

АЛЕКСЕЈ НИКОЛИЋ 7 ГОДИНА, ПОЖЕГА

Највише ми се свидело дружење и певање на овом путовању и то што сам играо баскет у манастиру Светих Архангела! У Призрену сам видео тврђаву и стару цркву, а у манастиру Високи Дечани сам видео лава који скаче на човека!

 

Утисци са ходочашћа Острог 9-10. април 2022.

 

ВЕЛИМИР Горњи Милановац
Ово путовање је било прелепо! Надам се да ћемо се опет дружити!

 

Утисци са ходочашћа Тумане 2. април 2022.

 

ЉИЉАНА КРАЉЕВО: Ово путовање не могу никада да заборавим! Милост Божија коју смо сви осетили и радост. Није нам сметала ни киша која је падала, просто нас је миловала! Хвала Вам за све.

ДУШИЦА ЧАЧАК: Четири годишња доба су се сменила у овом дану, али ништа друго нисмо осетили осим љубави светитеља и хвала Вам на овом дивном путовању!

МАРКО УЖИЦЕ: Одлазак у Тумане, Нимник и остале манастире је доживљај који се не може заборавити!

 

Утисци са ходочашћа Острог 27-28. март 2022.

 

ВЕСНА Горњи Милановац
Предивно је било! Посебно певање у аутобусу са оцем Гораном!

МИЛОВАН Краљево
Путовање у организацији поклоничке агенције ЈЕЖ, 26. марта, када смо посетили манастир Острог је путовање које нема цену!

ИГОР Краљево
Било је одлично! Све похвале!

ВАСИЛИЈА Краљево
Мени је било прелепооо ❤ ❤ ❤. Хвала пуно на свему!

ТЕОДОРА Краљево
Било је стварно прелепо ❤ ❤